Csöbör Katalin

MiskolcKossuth utca 16.1. választókerület
2017 Jun. 30 18:44

Egy csipetnyi Párizs – Megnyílt a Desszertem Miskolc belvárosában

Egy csipetnyi francia gasztronómia jelent meg pénteken Miskolc szívében, a színház szomszédságában. Megnyitották a Desszertem cukrászműhely és kávézót.

 

A miskolciak éhesek a minőségre – hangzott el az új miskolci cukrászda megnyitóján. Mint azt a tulajdonosok elmondták, szerettek volna új színt vinni a belváros életébe.

 

– Nyitottak vagyunk és eltökéltek. Volt egy elképzelésünk a kiliáni éttermünkben, és egy új ágát néztük ki a gasztronómiának – mondta Vargáné Bodnár Henriett és Budaházy Zoltánné.

 

– Hisszük, hogy igazi gyümölcsökből, tejből és csokoládéból, valamint igazi szakértelemmel lehet nagyon jót alkotni – hangsúlyozta Várvizi Péter séf. – Lesznek klasszikus édességeink, mint krémesek és például az Esterházy-torta, de újdonságokat is kóstolhatnak a betérők, ilyen lesz egy fehércsokit, vasabit és pisztáciát is tartalmazó finomságunk. Továbbá figyelünk majd a szezonalitásra is.

 

Csöbör Katalin Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő magát a helyet is újdonságnak nevezte.

 

– Örülök, hogy a hely kitalálói egy csipetnyi Párizst varázsoltak a főutcára. Ez hozzájárul ahhoz, hogy az életminőségünk jobb legyen – hangsúlyozta.

 

Kiss János szerint fontos, hogy Miskolc ne maradjon ki a gasztrokulturális forradalomból.

 

– Öröm, hogy egy olyan vállalkozás jött a belvárosba, aminek van már múltja Miskolcon – hangsúlyozta az alpolgármester.

Csöbör Katalin

Miskolc, Kossuth utca 16.
eseménynaptár