Csöbör Katalin

MiskolcKossuth utca 16.1. választókerület
2017 Dec. 14 21:06

Bayer: "A következő választás valóban sorsdöntő lesz"

A megjelenteket Csöbör Katalin üdvözölte, aki szót ejtett a sikeres nemzeti konzultációról. Kiemelte több mint 2.3 millióan mondták el véleményüket a Soros György-féle tervről, a migránsok betelepítésről.

– Nem kis csata vár Magyarország miniszterelnökére Brüsszelben, de milliók állnak mögötte – ezt Bayer Zsolt hangsúlyozta, kiemelve, hogyan jutott idáig  Európa. Luther Márton 500 évvel ezelőtti reformációjától kezdve, a világ első szabadkőműves páholyának megalakulásán át, a Szovjetunió létrejöttéig. – Ezek az események gyakrlatilag mindig kétszázévente történtek, s a Szovjetunió megszületése óta eltelt már száz év. Ideje tehát feltettünk a kérdést: mivé lett az európai ember, mivé lett a liberalizmus, amely évszázadokkal ezelőtt azért indult, hogy nemzetállamok jöhessenek létre? - fogalmazott a publicista.

Bayer Zsolt szerint óriási gondot jelent az úgyneveztt "gender ideológia" megjelenése, ami a nemek társadalmi meghatározását jelenti. Ma ugyanis „72 nemi identitást különböztetnek meg olyan szakemberek, akik egyetemi katedráról oktatnak”. Kétdimenziós világban élünk: az egyik a szabadság, a másik az ego - hangsúlyozta.

– Az európai fehér ember azt a két alapösztönét veszítette le, amely nélkül egyetlen élőlény sem tudna fennmaradni: ezek a fajfenntartás és az önfenntartás – fogalmazott Bayer. – Az előrejelzések szerint ötven év múlva duplájára nő a Föld lakossága. Afrika népessége megnégyszereződik, Európáé viszont szignifikánsan csökken. Özönlik ránk egy tömeg, amely hitében és vallásában fanatikus, megingathatatlan - akárcsak a nemzeti identitásában. "Nem érdekli a gender ideológia, csak a férfi, a nő meg vagy nyolc gyerek."

A publicista emlékeztetett, Bécsben idén 32 ezer katolikus gyermek mellett 36 ezer muszlim kezdte meg általános iskolai tanulmányait. Pozitívumként említette viszont a  kelet-európaiak, így a magyarok gondolkodásmódját. "Egy évezred alatt a magyarok megtanultak túlélni, megtanulták, ki az ellenség, megmaradt az önfenntartó ösztön, ami idővel a fajfenntartót is újjáéleszti” - hangoztatta Bayer Zsolt, aki szerint a következő választás valóban sorsdöntő lesz. A hazánkról, az életünkről, gyerekeink és unokáink jövőjéről van szó. A dolog adott, a feladat adott – zárta előadásátr a szónok, aki újonnan megjelent könyvét is dedikálta az est végén.

 

Csöbör Katalin

Miskolc, Kossuth utca 16.
eseménynaptár