Csöbör Katalin

MiskolcKossuth utca 16.1. választókerület
2017 Dec. 18 15:45

„A Fidesz-KDNP-re továbbra is számíthatnak, megvédjük az országot és a városunkat!”

 

A legújabb hírek szerint Soros György bevándorlás-szervező irodákat akar nyitni a magyar vidéki városokban, hogy megerősítse hálózatát. Így a veszély már helyben is jelentkezik a magyar településeken, hiszen megszűnne a mindennapok biztonsága és veszélybe kerülne a települések jövője. Ez ellen határozottan fel kell lépni! – mondta el sajtótájékoztatóján Csöbör Katalin országgyűlési képviselő.

Csöbör Katalin kiemelte, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció minden idők legsikeresebb konzultációja. A részvétel minden eddigi rekordot megdöntött: több mint 2,3 millióan töltötték ki a konzultációs ívet.

 

Szeretnék külön köszönetet mondani minden Borsod megyeinek, a térségben élőknek, mindenkinek, aki részt vett a konzultációban. A magyar emberek ilyen széles támogatása minden másnál nagyobb erőt és felhatalmazást ad a kormánynak az előttünk álló brüsszeli csatákhoz - hangsúlyozta a fideszes képviselő. Az igazi harc csak most kezdődik. Brüsszelben ugyanis már gőzerővel zajlik a Soros-terv végrehajtása. A Soros-terv végrehajtásában a legnagyobb akadályt jelenleg Magyarország, a magyar kormány ellenállása és a Nemzeti Konzultáció eredménye jelenti – emelte ki Csöbör Katalin, elmondva, hogy a legújabb hírek szerint Soros György bevándorlás-szervező irodákat akar nyitni a magyar vidéki városokban, hogy megerősítse hálózatát. Így a veszély már helyben is jelentkezik a magyar településeken, hiszen megszűnne a mindennapok biztonsága és veszélybe kerülne a települések jövője. Ez ellen határozottan fel kell lépni! A Fidesz-KDNP-re továbbra is számíthatnak a helyiek, megvédjük az országot és a saját városunkat is! – zárta tájékoztatóját Csöbör Katalin, Miskolc és térségének kormánypárti országgyűlési képviselője.

Csöbör Katalin

Miskolc, Kossuth utca 16.
eseménynaptár