Csöbör Katalin

MiskolcKossuth utca 16.1. választókerület
2018 Feb. 10 17:43

Ismét jótékonysági bált szervezett a Vöröskereszt (Képgalériával!)

Rászoruló gyerekek megsegítésére rendezett jótékonysági bált a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezete február 10-én a Panoráma Étteremben.

 


A Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. megyei Szervezetének jótékonysági bálja, Végh Csaba képgalériája!
Az idei a harmadik ilyen jellegű rendezvénye a humanitárius szervezetnek, amelyre mintegy 200 partnerük, és barátjuk fogadta el a meghívásukat. Az előző évek tapasztalatai alapján arra számítanak, hogy a jótékonysági bálon összegyűlt adományokból 180 rászorulónak – elsősorban többgyermekes családnak – tudják majd megteríteni a húsvéti ünnepi asztalát.

 

A szórakozáson és az adománygyűjtésen túl ez a bál azt a célt is szolgálja, hogy a Magyar Vöröskereszt tevékenysége minél nagyobb figyelmet kapjon Miskolcon és a megyében. Szakembereik számtalan esetben és helyzetben bizonyították már tudásukat és rátermettségüket. Ezt a munkát partnereik és támogatóik is figyelemmel követik, elismerésüket pedig anyagi és erkölcsi támogatásukkal fejezik ki a megyei szervezet felé időről időre. Céljuk, hogy a nagy múltú, mégis modern, mai problémákra reflektáló szervezet mögé minél több új potenciális partnert állítsanak.

 

Szeretnék elérni, hogy a város és a megyeszékhely vezetésével szorosan együttműködve tovább erősítsék a térség szociális hálóját; ezáltal pedig az itt élők biztonságérzetét.


A bál fővédnökei Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere, és Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő.

 

 

Csöbör Katalin

Miskolc, Kossuth utca 16.
eseménynaptár