Csöbör Katalin

MiskolcKossuth utca 16.1. választókerület
2017 Dec. 20 13:21

"Az egymásra figyelésben, törődésben rejlik közösségeink biztonsága és ereje"

 

Közös sajtótájékoztatót tartott szerda délelőtt Csöbör Katalin országgyűlési képviselő a Nő a Siker Alapítvány alapítója, Lévay Adrienn a Nő a Siker Alapítvány elnöke és Kollár Miklós Sajókeresztúr polgármestere és polgárőrségének alelnöke.

 

Csöbör Katalin bevezetőjében kitért arra, hogy mindennapi életünk legalapvetőbb feltétele a biztonság. Ezért elhatározták, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy megteremtsék környezetünkben a nyugalmat és a biztonságot.

 

Lévay Adrienn és Csöbör Katalin a Miskolcon szerzett pozitív tapasztalatok és visszajelzések miatt elhatározták, hogy a megyeszékhely után most már a kistelepülések biztonságának fokozása a cél. Meghirdették a Nő a biztonság programot, melynek keretében a megye több vidéki településén biztonsági ajtóékeket osztanak ki.

 

Kollár Miklós polgármester, a sajókeresztúri polgárőrség alelnöke felhívta a figyelmet, hogy az ajtóékekkel a betörés leggyakoribb formáját, az úgynevezett besurranásos tolvajlásokat lehet megakadályozni. Az ajtóékek növelik a biztonságunkat, de nem pótolhatják az egymásra való figyelésben rejlő erőt. Karácsony közeledtével arra buzdítottak mindannyiunkat, hogy figyeljünk egymásra, és ez az odafigyelés tartson egész éven át. „Hiszem, hogy az egymásra figyelésben és a törődésben rejlik közösségeink biztonsága és ereje.” – zárta a tájékoztatót Csöbör Katalin.

Csöbör Katalin

Miskolc, Kossuth utca 16.
eseménynaptár