Csöbör Katalin

MiskolcKossuth utca 16.1. választókerület
2017 Jul. 25 13:12

A Bosch regionális szolgáltató központot hozott létre Miskolcon

A Bosch legújabb beruházásának eredményeként regionális szolgáltató központtal egészült ki Miskolcon a Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft., amely így Európa legnagyobb kéziszerszám gyárává, a Bosch vállalatcsoport legnagyobb egységévé vált - mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a fejlesztés keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Tovább »
2017 Jul. 19 19:07

Több mint száz új munkahely Felsőzsolcán

A francia autóipari Sicta Kft. 3,4 milliárd forintos beruházással bővíti felsőzsolcai alkatrészgyárát, ebből a magyar kormány 437 millió forint támogatást biztosít, amely a teljes fejlesztés 13 százaléka - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten. Kiemelte, a beruházással 115 új munkahely jön létre.

Tovább »
2017 Jun. 30 18:57

Semmelweis nap Miskolcon

Csaknem száz, egészségügyben dolgozót ismertek el a Semmelweis napon. Július elseje Semmelweis Ignác születésnapja és a magyar egészségügy ünnepe. Az Anyák megmentőjére ma a Megyei Központi Kórházban emlékeztek. Miskolcon minden évben Semmelweis díjat, kinevezéseket és elismeréseket adnak át orvosoknak, és egészségügyi dolgozóknak.

Tovább »

Csöbör Katalin

Miskolc, Kossuth utca 16.
eseménynaptár