Csöbör Katalin

MiskolcKossuth utca 16.1. választókerület
2021 Apr. 2 00:00

Ajándékkal köszönték meg a mentők munkáját

Húsvéthoz közeledve ajándékkal köszönte meg Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és a Barkland Pincészet képviseletében Barkóczi István vállalkozó a Miskolci Mentőállomás dolgozóinak áldozatos munkáját szerdán. A mentőszolgálat munkatársainak 180 palack bort adott át a pincészet tulajdonosa, Barkóczi István, Csöbör Katalin pedig egy jelképes húsvéti csomaggal köszönte meg a mentők munkáját.

 

 

Az ajándékokat Leskó Diána állomásvezető és dr. Kádár Balázs, az Országos Mentőszolgálat regionális igazgatója vette át.

 

Barkóczi István elmondta: szerették volna ezzel a kis ünnepi meglepetéssel is érzékeltetni, mennyire nagyra becsülik a bajtársnők és bajtársak kitartását és önzetlenségét.

 

– Ők értünk dolgoznak most a koronavírus-járvány idején is, és ezért hálásak vagyunk – fogalmazott Barkóczi István.

 

Erőn felül teljesítenek

 

– Ha csak jelképes ajándékkal is, de szerettem volna kifejezni én is a hálámat és nagyrabecsülésemet – mondta Csöbör Katalin. – Egy éve erőn felül teljesítenek a mentők, ráadásul úgy, hogy a szolgálat munkatársai nap mint nap szembesülnek a járvány veszélyeivel, nehézségeivel, fizikai és pszichés terheivel, folyamatosan az élvonalban küzdenek minden életért. Én azt gondolom, hogy nagyon nagy empátia és szakmai alázat kell ahhoz, hogy ilyen körülmények között valaki odaadóan és lelkesen el tudja végezni munkáját – hangsúlyozta a képviselő.

 

(A borítóképen: Barkóczi István és Csöbör Katalin mentők gyűrűjében)

 

Forrás: boon.hu

Csöbör Katalin

Miskolc, Kossuth utca 16.
eseménynaptár