Csöbör Katalin

MiskolcKossuth utca 16.1. választókerület
2020 Dec. 2 09:00

Csöbör Katalin: Pontos információkra van szükségünk

Csöbör Katalin, borsodi országgyűlési képviselő Facebook-oldalán rendszeresen videókkal jelentkezik be, amelyekben hasznos információkkal látja el a lakosságot.
 

Olyan témakörökben tájékoztatta az embereket az eddig közzétett videókban, mint a koronavírus, a digitális oktatás vagy a vendéglátóhelyek működése. A rövid, ám közérthető anyagokból többek között kiderül, hogy mit kell tennünk, ha érezzük a covid tüneteit magunkon, mit vihetünk magunkkal kórházba, hogyan látogathatjuk betegeinket. Információt kaphattunk továbbá arról, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett ingyenes internetet hogyan igényelhetik az érintett diákok és családjaik, továbbá milyen szabályok érvényesek ránk, ha betérünk egy vendéglátóhelyre, és elvitelre rendelünk.

 

„Az élet egy teljesen új helyzet elé állított bennünket, nekem pedig kötelességem segíteni a borsodiakat a mindennapi nehézségek között. Ezért döntöttem úgy, hogy rendszeresen tájékoztatom őket arról, hogy pontosan miként érvényesek ránk az új rendelkezések, illetve arról, hogy a kormány által bejelentett támogatásokat pontosan hogyan lehet igénybe venni.” – mondta portálunknak Csöbör Katalin, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője. A továbbiakban a kijárási korlátozásokkal, valamint a turizmus jelen állapotával fog foglalkozni.

 

Csöbör Katalin

Miskolc, Kossuth utca 16.
eseménynaptár